Menu
EUR

Steelstofzuiger met snoer

Steelstofzuigers met snoer
Steelstofzuigers worden veelal aangeboden zonder snoer. In tegenstelling tot een groep mensen die hier enthousiast van wordt, bestaan er ook mensen die snoerloze steelstofzuigers minder leuk vinden. Dit komt doordat zo’n steels

3 Producten
Toon:
Toon 1 - 3 van 3
Steelstofzuiger met snoer


Handig aan een steelstofzuiger met snoer
Toen de gewone stofzuiger destijds op de markt kwam, was dit een verademing voor veel gebruikers. In plaats van een bezem en handveger met blik, kon je nu gebruikmaken van een stofzuiger die het vuil rechtstreeks opzuigt in het stofreservoir. Dit maakte deze huishoudelijke taak een stuk gemakkelijker en sneller gedaan.
 
Al snel ondervonden we ook de nadelen van de traditionele stofzuiger. Een gewone stofzuiger is veelal lomp en zwaar. Daar werd wat op bedacht met de komst van de steelstofzuiger die niet langer groot en onhandig was. De steelstofzuiger met snoer combineert het zuiggemak van een gewone stofzuiger met snoer samen met de handzaamheid van de steelstofzuiger zonder snoer. Met een steelstofzuiger met snoer heb je dus het beste van beide werelden in huis!
 
De werking van een steelstofzuiger met snoer
In principe werkt de steelstofzuiger met snoer hetzelfde als een steelstofzuiger zonder snoer. De varianten bestaan allebei uit diverse onderdelen. Zo heeft een steelstofzuiger een stang met daaraan vast een kruimeldief, een motor en een zuigmond. Bij een steelstofzuiger met snoer, is het snoer bevestigd aan de kruimeldief die meestal aan de bovenkant van de steel zit gekoppeld. Je kunt de kruimeldief ontgrendelen voor een handzaam gebruik.
 
Doordat de steelstofzuiger met snoer altijd van stroom is voorzien, is de gebruiksduur oneindig. Zo kun je ongestoord blijven zuigen zolang je wilt. Bij zo’n stofzuiger zonder snoer kan de accu leegraken, waarna hij aan de oplader moet. In dat geval word je gedwongen even te pauzeren en te wachten totdat het apparaat weer is opgeladen.
 
Een TurboTronic steelstofzuiger met snoer kopen
Bij TurboTronic hebben we verschillende modellen steelstofzuigers met snoer. Neem bijvoorbeeld de TurboTronic VS10 steelstofzuiger met een snoerlengte van maar liefst 7 meter! Zo heb je een groot bereik en hoef je niet vaak van stopcontact te wisselen. Deze steelstofzuiger wordt bovendien gratis bij je thuis geleverd. Bij TurboTronic kun je verder profiteren van een korte levertijd. Binnen 1 tot 2 werkdagen heb jij je bestelling in huis!

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!