Menu
EUR

Prullenbakken

In het huishouden is een prullenbak natuurlijk niet te missen. Maar wat voor prullenbak moet je kiezen? Er zijn diverse soorten en maten. Bovendien zijn er verschillende prullenbakken met bepaalde opties. De TurboTronic prullenbakken zijn allemaal uitgeru

11 Producten
Toon:
Toon 1 - 11 van 11
Prullenbakken

Prullenbak met sensor

Ideaal aan de TurboTronic prullenbakken is dat deze te openen zijn door middel van een sensor. Zo hoef je de elektrische prullenbak niet aan te raken. Slechts het detecteren van een beweging is voldoende om de bak te kunnen openen. Met slechts enkele milliseconden is de deksel open en kan jij je afval weggooien. Een heel hygiënische oplossing.

 

De sensor prullenbak werkt op stroom, geleverd via een adapter of batterijen, en heeft een laag energieverbruik. De sensor neemt de bewegingen waar door middel van infrarood. Zodra de sensor na een paar tellen geen bewegingen meer detecteert, sluit de deksel weer vanzelf. Super handig!

 

Prullenbak 60 liter

We willen natuurlijk niet elke dag de prullenbak hoeven legen. Logisch dus dat we met een groot gezin een prullenbak met ruime capaciteit prettig vinden. Een prullenbak met een inhoud van 60 liter is dan ook enorm gangbaar. Bij TurboTronic hebben wij prullenbakken in diverse maten. Je kunt kiezen voor een kleine tot medium prullenbak met een inhoud van 38 of 48 liter, maar we hebben ook prullenbakken van bijna 60 liter. Met een inhoud van 58 liter bieden wij de volgende modellen aan:

 


Voor wie dit nog te klein vindt, hebben wij ook een prullenbak in ons assortiment met een grotere inhoud dan 60 liter, namelijk 68 liter! De 68DSB Prullenbak heeft niet alleen een ruime capaciteit maar beschikt ook over een bewegingssensor en een geurfilter.

 

Prullenbak leegmaken

De prullenbak leegmaken is een klusje dat we maar al te graag aan iemand anders overlaten. Toch moet het soms gebeuren. Doordat de zak vaak te vol zit, trekt de bak vacuüm en moet je de zak met best wat geweld eruit zien te krijgen. Met de TurboTronic prullenbakken is het leegmaken nooit meer een gevecht. Onze prullenbakken zijn namelijk voorzien van een praktische binnenring waardoor het vervangen van de vuilniszak kinderspel wordt. Je slaat de randen van de zak om de ring en klikt de ring vervolgens vast. De vuilniszak kan hierdoor geen kant op. Is de zak vol? Dan klik je de ring los, waardoor ook de zak meekomt. Zo is de helft van het werk al gedaan en hoef jij de zak alleen nog maar dicht te knopen en weg te brengen.

Merken
Prijs
Min Max
Sluiten
Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!