Top 3 onmisbare keukenapparaten | Blog | TurboTronic.nl - TurboTronic
Menu
EUR
Top 3 Onmisbare Keukenapparaten

Top 3 Onmisbare Keukenapparaten

Door: TurboTronic Reacties: 0

Als we kijken naar de keuken, dan zijn er ontelbare keukenapparaten die je kunt gebruiken. Het aanbod aan keukenapparaten wordt ook steeds meer, omdat er alternatieven op de markt komen van een bepaald product die in gebruik makkelijker of veelzijdiger zijn. Omdat menig keuken niet genoeg ruimte heeft voor al deze keukenapparaten, hebben wij een selectie voor je gemaakt van de onmisbare keukenapparaten, waaraan je wellicht niet meteen zult denken!

Rode slowcooker in een moderne keuken

Slowcooker

We denken vaak dat we veel kunnen met ons gasfornuis of oven, maar heb je wel eens gebruikgemaakt van een slowcooker? De slowcooker is een echte alleskunner onder de keukenapparaten én het is ook nog eens gezonder! Niet alleen is het gebruik van olie of boter overbodig, ook door de langzame manier van garen op lage temperatuur blijven vitamines en minderalen beter behouden.

Een ander voordeel van een slowcooker is dat het keukenapparaat veel werk uit handen neemt. Je hoeft enkel te zorgen dat alle ingrediënten gesneden worden en in de pot belanden, stel de slowcooker in en jij kunt achterover leunen. Je kunt in de tussentijd gewoon je eigen weg gaan.

De slowcooker is ideaal voor recepten, zoals stoofvlees en soepen, maar ook groenten en dessert kun je bereiden in een slowcooker. Laat je verrassen door alle mogelijkheden. Om je op weg te helpen, hebben wij een aantal recepten voor je uitgelicht.

Twee foodprocessors met een witte industriële achtergrond

Foodprocessor

Hakken, prakken, snipperen, snijden, persen en raspen of mix en meng alle benodigde ingrediënten tot de substantie die jij wenst met een foodprocessor. De foodprocessor is een  alternatief voor de blender, citruspers en keukenmachine, maar dan in één apparaat. Super handig, omdat je er dus zoveel mee kan!

De foodprocessor is multi-inzetbaar dankzij zijn scala aan accessoires en toebehoren die je erbij krijgt. Bovendien is het keukenapparaat krachtig genoeg om de meest harde ingrediënten tot moes te krijgen. Volgens ons dus écht een onmisbaar item in elke keuken!

Zwarte voedseldroger met gedroogd fruit

Voedseldroger

In het kader van gezondheid en duurzaamheid, waar op dit moment veel aandacht voor is in de wereld, is een voedseldroger een ware uitkomst. Een voedseldroger is namelijk het ideale apparaat waarmee je restjes uit de koelkast of oogst uit je moestuin kunt omtoveren tot etenswaren met een lange levensduur. Een goede manier om voedselverspilling te beperken. Je kunt groenten, fruit en kruiden, maar ook noten en zaden drogen tot smaakvolle ontbijtgranen. Net als bij de slowcooker maakt de voedseldroger gebruik van een lange bereiding op lage temperatuur, zodat mineralen en vitaminen cht behouden blijven. Bovendien kun je de temperatuur hoog genoeg instellen om te voldoen aan de veiligheidsnorm voor vlees en vis.

Een extra handige bijkomstigheid is dat je een voedseldroger ook kunt gebruiken voor het maken van snacks voor je huisdier. Net als bij etenswaren voor mensen, weten we ook vaak niet precies wat we onze trouwe viervoeter voorschotelen. Zo ben je bewust van wat jij en je huisdier eten.

Kies uw taal
Kies uw valuta

Mijn account

Wachtwoord vergeten?

Recent toegevoegd

Totaal incl. btw
€0,00
Bestel nog voor €75,00 en de verzending is gratis
0
Vergelijk
Start vergelijking

Laat een reactie achter

Uw e-mailadres zal niet worden gepubliceerd

Dit artikel is toegevoegd aan uw winkel wagen!
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »